Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
28 indlæg.
Jette Astrup Sørensen skrev den 2. september 2018 kl. 18:56
Tak til Boogielive, for at være med til, at vi alle fik en fantastisk fest. Vil helt sikkert anbefale jer til alle, der står og mangler et liveband til en fest. Så kun ros herfra fra både os - og vores gæster. Mvh Flemming og Jette
Louise Harder skrev den 27. august 2018 kl. 22:11
Boogielive spillede til vores bryllup - og hvilken fest. De spillede musik for enhver smag og skabte liv og glade dage på dansegulvet (og min mand danser normalt ikke) 😂👏😊 I får helt sikkert 5 ud af 5 hotdogs fra os 🌭🌭🌭🌭🌭
Rene Knappe skrev den 2. juli 2018 kl. 21:42
Hej BoogieLive! TAK FOR EN MEGA FED FEST!! Hold kæft hvor er i seje man. Virkelig fede sange i havde valgt selvom vi ikke rigtig kan huske det, men i fik folk op at danse, og mere end vi havde regnet med. Og fedt i mænger jer med flokken når i holder pause, det gør det bare personligt. I får de varmeste anbefalinger herfra, til alle vi kender der mangler liveband engang. Endnu engang TAK. VH Trine & René
Anne Berit Olsen skrev den 17. august 2017 kl. 17:44
Det er bare så fint organiseret. Vi startede med dinner musik som var super godt. Han spillede tilpas højt og havde pauser der hvor der var behov for det. Så efter maden kom Boogielive på. Efter brudevalsen kom der tryk på og det skal jeg love for. Alle var på dansegulvet og de spillede super godt hele vejen igennem fra kl 22.30-2.00. Jeg dansede hele tiden og det skal jeg love for at gæsterne gjorde også. Man kunne ikke lade være, for det var bare så suverænt godt. De spillede godt og der blev sunget fantastik godt. Jeg kan blive ved. Det var lige den sølvbryllups fest jeg havde drømt om og ønsket mig. Jeg kan varmt anbefale dem, hvis man kan lide der er gang i den og det er der ved Boogielive, det vil I ikke fortyde.
Anette Dalby Kristiansen skrev den 4. december 2016 kl. 19:22
Super fedt band. Vi benyttede dem til vores bryllups fest og de var super gode til at fyre op for en fest og gå gæsterne på dansegulvet. Kan varmt anbefale dem til enhver fest!
Ninna Christensen skrev den 13. juni 2015 kl. 13:17
BoogieLive var en sand fornøjelse at have til at underholde ved Niels' og mit bryllup. Uden dem havde festen ikke været det samme! Simpelthen!
Sven Jørgensen skrev den 22. august 2014 kl. 22:53
Boogielive spillede til min 60 års fødselsdagsfest og var med til at gøre det til en uforglemmelig aften både for mig og for mine gæster. Dansegulvet var fyldt hele tiden. Jeg vil gerne anbefale Boogielive til alle.
Henriette Dam skrev den 12. marts 2014 kl. 15:32
BoogieLive spillede til Vores bryllup og gjorde til en helt uforglemmelig oplevelse! Vi vil på det varmeste anbefale dem til alle andre, som ønsker et erfarent danseband til et alsidigt publikum!