GAi??stebog

Skriv et nyt indlæg i BoogieLive´s gæstebog

 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 54.80.97.221.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
5 entries.
Anne Berit Olsen Anne Berit Olsen skrev den 13. august 2017 at 17:44:
Det er bare så fint organiseret. Vi startede med dinner musik som var super godt. Han spillede tilpas højt og havde pauser der hvor der var behov for det. Så efter maden kom Boogielive på. Efter brudevalsen kom der tryk på og det skal jeg love for. Alle var på dansegulvet og de spillede super godt hele vejen igennem fra kl 22.30-2.00. Jeg dansede hele tiden og det skal jeg love for at gæsterne gjorde også. Man kunne ikke lade være, for det var bare så suverænt godt. De spillede godt og der blev sunget fantastik godt. Jeg kan blive ved. Det var lige den sølvbryllups fest jeg havde drømt om og ønsket mig. Jeg kan varmt anbefale dem, hvis man kan lide der er gang i den og det er der ved Boogielive, det vil I ikke fortyde.
Anette Dalby Kristiansen Anette Dalby Kristiansen skrev den 4. december 2016 at 19:22:
Super fedt band. Vi benyttede dem til vores bryllups fest og de var super gode til at fyre op for en fest og gå gæsterne på dansegulvet. Kan varmt anbefale dem til enhver fest!
Ninna Christensen Ninna Christensen skrev den 13. juni 2015 at 13:11:
BoogieLive var en sand fornøjelse at have til at underholde ved Niels' og mit bryllup. Uden dem havde festen ikke været det samme! Simpelthen!
Sven Jørgensen Sven Jørgensen skrev den 22. august 2014 at 23:53:
Boogielive spillede til min 60 års fødselsdagsfest og var med til at gøre det til en uforglemmelig aften både for mig og for mine gæster. Dansegulvet var fyldt hele tiden. Jeg vil gerne anbefale Boogielive til alle.
Henriette Dam Henriette Dam skrev den 12. marts 2014 at 15:39:
BoogieLive spillede til Vores bryllup og gjorde til en helt uforglemmelig oplevelse! Vi vil på det varmeste anbefale dem til alle andre, som ønsker et erfarent danseband til et alsidigt publikum!