Bandet

 

Carina – er bandets kvindelige forsanger. Hun startede med at skråle med på Muddi og Salamidrengene da hun var 2 år gammel og har sunget lige siden.

Tidligere 2. Sopran og solist i vokalgruppen Concordia. Desuden er alle de andre enige om at Carina er det absolut smukkeste medlem af Boogielive.

 

 

 

 

 

Morten – er bandets guitarist og sanger. Han har mange års liveerfaring og har spillet de jydske partyscener tynde;..

Morten har spillet guitar i mere end 3 årtier og startede i partyorkestret Lawson for over 20 år siden. Han har spillet i mange forskellige bands, bl.a. Thin Lizzy coverbandet Live & Dangerous. Morten har spillet mange forskellige musikgenre, alt fra Disco, Latin, Pop til Heavy Rock.

 

 

 

 

 

 

 

Flemming – er bandets bassist.Han ligger den solide bas på hans firestrengede makker. Flemming er gravet frem fra den midtjyske hede og udover at spille bas, ligger han også et formidabelt ølkor/2. stemme sammen med Brian. Hovedbeklædningen er et væsentligt omdrejningspunkt og der lægges vægt på at finde en passende en af slagsen til festen.

 

 

 

 

 

 

Brian – er bandets ubestridte slagtøjsentusiast. Han er importeret direkte fra Augustenborg i Sønderjylland og har tidligere slået sine folder i Sønderborggarden.

Brian har spillet trommer siden han var en bette purk og er hele Boogielive`s lille rytme Hans.

Brian er desuden bandets kor, fordi han altid ligger en god 2.-stemme.

 

Instagram