Carina – er bandets kvindelige forsanger. Hun startede med at skråle med på Muddi og Salamidrengene da hun var 2 år gammel og har sunget lige siden. Tidligere 2. Sopran og solist i vokalgruppen Concordia. Desuden er alle de andre enige om at Carina er det absolut smukkeste medlem af Boogielive.

Morten – er bandets guitarist og sanger. Han har mange års liveerfaring og har spillet de jydske partyscener tynde. Morten har spillet guitar i mere end 3 årtier og startede i partyorkestret Lawson for over 20 år siden. Han har spillet i mange forskellige bands, bl.a. Thin Lizzy coverbandet Live & Dangerous. Morten har spillet mange forskellige musikgenre, alt fra Disco, Latin, Pop til Heavy Rock.

Flemming – er bandets bassist. Han lægger den solide bas på sin firestrengede makker. Flemming er gravet frem fra den midtjyske hede, hvor han startede musikkarrieren på den verdenskendte Give Festival. Udover at spille bas, lægger han også et formidabelt ølkor/2. stemme sammen med Brian.

Brian – er bandets ubestridte slagtøjsentusiast. Han er importeret direkte fra Augustenborg i Sønderjylland og har tidligere slået sine folder i Sønderborggarden. Brian har spillet trommer siden han var en bette purk og er hele Boogielive`s lille rytme Hans. Brian er desuden bandets kor, fordi han altid lægger en god 2.-stemme.

40603473 – kontakt@boogielive.dk